Ten Cate: "Dinamo sterk, maar te verslaan"

31 augustus 2007, 15:06

Ajax heeft het niet getroffen bij de loting voor de eerste ronde van de UEFA Cup. Het Kroatische Dinamo Zagreb rolde als tegenstander uit de koker. En aangezien Ajax ook Hammarby, Lokomotiv Sofia, Larisa en Mlada Boleslav had kunnen loten, lijken de Amsterdammers de sterkst mogelijk opponent tegen zich te krijgen.

"Ik denk dat Dinamo Zagreb wel de beste ploeg is van die vijf", zegt Ajax-coach Henk ten Cate dan ook op de website van zijn club. "Het Kroatische voetbal is van een redelijk hoog niveau: technisch verzorgd en soms ook hard."

Ten Cate weet nog niet al te veel van Dinamo, de huidige lijstaanvoerder van de Kroatische competitie. "Ik kan nog niet al te diep ingaan op de specifieke kwaliteiten van het elftal van Zagreb. Daarvoor moeten we eerst een paar video's bekijken en wedstrijden bezoeken. Maar mijn gevoel zegt dat we ons moeten kunnen plaatsen."

Dinamo verloor in de voorronde van de Champions League van Werder Bremen. In Duitsland verloren de Kroaten met 2-1, waarna Werder ook in Zagreb won (2-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen