Saha wil weer vlammen bij Everton

Koen Freriks
3 september 2008, 20:48   Bijgewerkt: 3 september 2008, 21:09

Louis Saha verruilde maandag na vele jaren Manchester United voor Everton. Een stap omlaag, maar de Franse aanvaller twijfelde er geen moment over. "Ik wil gewoon weer veel aan spelen toe komen", motiveert hij zijn transfer. 

Saha kwam halverwege het seizoen 2003/04 naar United. In de jaren daaropvolgend speelde hij bij tijd en wijlen niet slecht, maar blessureleed en concurrentie brachten hem niet naar het niveau dat hij haalde in zijn Fulham-periode. "Ik denk dat ik hier mijn topvorm weer terug kan krijgen, ik wil weer de 'oude' Saha worden. Het enige wat ik nodig heb, zijn wedstrijden", zegt de achttienvoudig international zelfverzekerd.

Saha was niet de enige aankoop die Everton in de laatste week van de transferperiode deed. Nadat het de hele zomer rustig was gebleven spendeerden The Toffees in één week tijd vele miljoenen. Marouane Fellaini kwam zelfs voor een recordbedrag (18,5 miljoen euro) over van Standard Luik. Ook Lars Christian Jacobsen (1. FC Nürnberg) en Segundo Castillo (Rode Ster Belgrado) kwamen de club versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen