Meevaller voor Feyenoord: Makaay is inzetbaar

Koen Freriks
25 oktober 2008, 13:06   Bijgewerkt: 25 oktober 2008, 13:14

Eindelijk goed nieuws voor Feyenoord. Roy Makaay kan zondag aan de aftrap verschijnen van het thuisduel tegen SC Heerenveen. De 33-jarige spits is volledig hersteld van een liesblessure. 

Makaay maakte afgelopen donderdag in het UEFA Cup-duel tegen Nancy (3-0 verlies) al als invaller zijn rentree. Het was daarna even afwachten of de aanvalsleider een terugslag zou krijgen, maar dat was niet het geval. Hij werkte zaterdag met succes de afsluitende training af van de Rotterdammers, waardoor over zijn inzetbaarheid niet meer wordt getwijfeld.

Voor Feyenoord belooft het een belangrijk en spannend weekend te worden. De ploeg van coach Gertjan Verbeek staat op een blamerende vijftiende plaats en moet eigenlijk winnen van de nummer zeven Heerenveen om de druk van de ketel te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen