Gentenaar vreest niemand van Ajax

Koen Freriks
20 september 2009, 10:23   Bijgewerkt: 20 september 2009, 11:57

Voor Dennis Gentenaar heeft de ontmoeting met Ajax een speciaal randje. De doelman van VVV Venlo stond de afgelopen seizoenen onder contract in Amsterdam.

"Ik ben blij dat ik het heb meegemaakt", vertelt hij op de clubsite van de Amsterdammers. "Het is alleen jammer dat we geen kampioen zijn geworden. Dat had me wel mooi geleken." Gentenaar keepte in drie seizoenen slechts zeven competitieduels.

"Voor wedstrijden tegen Ajax hoef je niemand te motiveren", zegt Gentenaar. "We moeten vooral niet achter hun gaan aanlopen. Daarnaast moeten we in balbezit rustig blijven." Gentenaar hoopt dat Keisuke Honda en Sandro Calabro in vorm zijn. "Calabro staat in de zestienmeter altijd op de goede plaats en Honda heeft echt de kwaliteiten om beslissend te zijn."

"Maar het allerbelangrijkste is dat we een team zijn dat alles voor elkaar over heeft. Het klinkt misschien gek, maar ik vrees eigenlijk niemand van Ajax." Alhoewel? "Luis Suárez is natuurlijk een fantastische voetballer. Luis maakt van niets iets. Eerst dacht ik dat hij steeds geluk had, maar op een gegeven moment zag je dat het geen geluk meer was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen