ManUnited in doelpuntrijk duel langs Milan

Ger
16 februari 2010, 22:42   Bijgewerkt: 16 februari 2010, 23:49

Manchester United heeft goede papieren om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. De Engelse topclub won dinsdagavond op bezoek bij AC Milan: 2-3. Clarence Seedorf zorgde er met een schitterende hakbal voor dat de kaarten voor de return niet volledig zijn geschud.

Bij de thuisploeg had trainer Leonardo een basisplaats vergeven aan Klaas-Jan Huntelaar. De oud-Ajacied profiteerde daarmee opnieuw van de absentie van concurrent Marco Boriello. Tegen Manchester United speelde Huntelaar een onopvallende wedstrijd. Het enige moment van opwinding was in de 34e minuut, toen hij op aangeven van Massimo Ambrosini een grote scoringskans kreeg. De bal rolde echter net naast de paal.

Een ingreep van manager Alex Ferguson luidde na de pauze de 1-2 van Manchester United in. De Schot zag invaller Luis Valencia het voorbereidende werk verzorgen bij de trefzekere kopbal van Wayne Rooney. De Engels international nam niet veel later, opnieuw met het hoofd, ook de 1-3 voor zijn rekening. Milan hing in de touwen, maar dankzij een sublieme hakbal van invaller Clarence Seedorf viel in de slotfase de onverwachte 2-3.

Over drie weken zal blijken hoeveel waarde die treffer van de Nederlandse oud-international heeft. Carrick mist bij United de return op Old Trafford, na zijn tweede gele kaart in de extra tijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen