Volendam weer onderuit, Veendam succesvol

Koen Freriks
22 maart 2010, 22:28   Bijgewerkt: 22 maart 2010, 22:36

Ondanks de financiële perikelen die de club teisteren, heeft BV Veendam maandagavond een competitiezege geboekt op FC Oss. De club, waarvan het voortbestaan al enige tijd in gevaar is, was op eigen veld met 4-1 te sterk.

Michael de Leeuw scoorde driemaal voor Veendam en staat zodoende op 19 treffers. Hij staat daarmee slechts één doelpunt achter de topscorer van de eerste divisie, Johan Voskamp van Helmond Sport

Volendam

Veendam steeg door de zege naar de tiende plaats. FC Den Bosch vergrootte zijn kansen om zich te plaatsen voor de play-offs door FC Volendam met 3-0 te verslaan. De treffers kwamen op naam van Diangi Matusiwa (2x) en Danny Verbeek. De Bosschenaren staan hierdoor op de zesde plaats in de eerste divisie.

Nadat het duel vier keer eerder vanwege het winterweer werd afgelast kon FC Emmen-MVV Maastricht maandag eindelijk doorgang vinden. De Maastrichtenaren kwamen dankzij een treffer van Alexandre Bryssinck op voorsprong, maar Emmen greep in de slotfase alsnog de winst. 

Bryssinck maakte in de 86e minuut op de eigen doellijn hands en moest met rood van het veld. Emmen-speler Ruud ter Heide benutte de strafschop (1-1) en bezorgde in de slotminuut zijn werkgever nog eens de volle winst: 2-1. Het was zijn elfde doelpunt voor Emmen sinds de winterstop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen