Chili boekt verdiende zege op Honduras

Ger
16 juni 2010, 15:21   Bijgewerkt: 16 juni 2010, 15:50

Chili heeft in een aantrekkelijke wedstrijd drie punten gepakt tegen Honduras. De equipe van bondscoach Marcelo Bielsa zegevierde woensdag dankzij een doelpunt van Juan Beausejour. De Hondurese verdediger Sergio Mendoza was de schlemiel; hij schoot de bal via de aanvaller langs zijn eigen doelman.

Keuzeheer Bielsa greep de afwezigheid van Humberto Suazo aan om zijn middenlinie van extra aanvallende kwaliteiten te voorzien. Met Matias Fernandez en Jorge Valdivia verschenen bij Chili twee creatieve middenvelders binnen de lijnen. Aan de rechterflank was Alexis Sánchez bovendien goed op dreef. De aanvallende kracht van Udinese wervelde met regelmaat langs zijn Hondurese bewakers.

Honduras mocht slechts met enkele counters hopen op succes, maar echt druk werd het nooit voor het doel van de Chileense sluitpost Claudio Bravo. De manschappen van Bielsa verzuimden het duel in de tweede helft te beslissen. Kansen op een tweede doelpunt waren er genoeg, maar in de afwerking toonden de Chilenen zich onzuiver. Waldo Ponce maakte het wel heel bont door een open kopkans te missen. Doelman Noel Valladreas kon op het nippertje redding brengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen