Drie broers in Hondurese selectie

15 juni 2010, 21:22   Bijgewerkt: 15 juni 2010, 23:43

Voor de Hondurese familie Palacios wordt het WK een bijzondere gebeurtenis. Na Wilson en Johnny neemt de derde zoon uit het gezin, Jerry, alsnog deel aan het toernooi in Zuid-Afrika. Hij is opgeroepen als vervanger voor Julio Cesar de Leon, die een spierscheuring opliep.

De eerste groepswedstrijd van Honduras tegen Chili komt echter nog te vroeg voor Jerry Palacios, die de oudste en minst bekende van het stel is. Hij speelt bij de Chinese club Hangzhou Greentown. Verdediger Johnny (24) zou in de belangstelling staan van Wigan Athletic. Wilson (26) is al actief in Engeland. Hij staat onder contract bij Tottenham Hotspur.

Bij aankomst in Zuid-Afrika riep Palacios dinsdag zijn vermoorde jongste broer Edwin in herinnering. Deze werd drie jaar geleden op zijn zestiende ontvoerd in het politiek instabiele Midden-Amerikaanse land. Hoewel er 150.000 dollar losgeld werd betaald, werd zijn lijk later in een afgelegen gebied gevonden. "Alles wat ik doe in het voetbal is ter ere van Edwin. Hij waakt over mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen