PSV zet NEC na de pauze opzij

11 september 2010, 21:34   Bijgewerkt: 11 september 2010, 23:32

Ook het 37ste bezoek van NEC aan PSV heeft geen drie punten opgeleverd. Door een goal van John Goossens mochten de bezoekers uit Nijmegen lang dromen van een unieke stunt in het Philips Stadion, maar na rust zette PSV orde op zaken. Door treffers van Koevermans, Afellay en Toivonen liep het uit naar 3-1.

De laatste keer dat NEC een puntje pakte was in mei 2009, helemaal aan het eind van de door AZ gewonnen competitie. Voor beide teams stond toen niets meer op het spel en mede dankzij rode kaarten voor Danko Lazovic en Edison Mendez kon NEC een 1-1 remise uit het vuur slepen. Tim Janssen, inmiddels volledig uit beeld verdwenen, maakte toen in de allerlaatste minuut de gelijkmaker.

Ineens was de thuisploeg los en via Afellay en Toivonen liep de ploeg uit van 1-1 naar 3-1. Afellay schoot raak na een fraaie individuele actie, Toivonen kopte een voorzet van Hutchinson keurig diagonaal binnen. Balazs Dzsudzsak maakte er hierna nog bijna 4-1 van, maar de enorme pegel van de Hongaar spatte uiteen op de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen