Groep A: hattrick Bale niet genoeg voor Spurs

20 oktober 2010, 22:41   Bijgewerkt: 20 oktober 2010, 23:42

Een loepzuivere hattrick maken en toch met nul punten naar huis gaan: het overkwam Gareth Bale woensdagavond na een krankzinnige avond in Milaan. De linkspoot van Tottenham Hotspur maakte na rust drie goals achter elkaar voor zijn club, maar dat was net niet voldoende om de eerder opgelopen 4-0 achterstand goed te maken.

Dat Tottenham nog terug kwam tot 4-3, was een klein wonder. De Engelse ploeg leek in Milaan al na tien minuten knock-out. Na een vroege 1-0 van Javier Zanetti gaf Heurelho Gomes een penalty weg en mocht hij zelf met een rode kaart naar de kleedkamer. Deze strafschop werd benut door Samuel Eto'o. Toen diezelfde Eto'o en Stankovic er vervolgens binnen 35 minuten 4-0 van maakten, dreigde een monsterscore. Tottenham was kanonnenvoer, Inter maakte er een mooie show van.

Die show stopte echter na 45 minuten. Na een snelle 4-1 van Bale maakte de international van Wales de wedstrijd in de slotfase zowaar weer spannend, door ook de 4-2 en de 4-3 te maken. Een blamerende 4-4 bleef Inter echter bespaard. Tottenham speelde zonder de geschorste Rafael van der Vaart. De international van Oranje kreeg in de vorige speelronde rood bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Door de winst heeft Inter nu zeven punten uit drie duels, waarmee het ruim aan kop staat in de groep. Tottenham staat nog altijd tweede, voor Twente en Werder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen