Paris SG vergroot problemen Olympique Lyon

27 oktober 2010, 23:42   Bijgewerkt: 27 oktober 2010, 23:48

Olympique Lyon heeft een nieuwe dreun gekregen. De ploeg, die in de competitie in het rechterrijtje bivakkeert, werd woensdagavond uit de Coupe de la Ligue gegooid. In eigen huis delfde l’OL na verlengingen het onderspit tegen Paris Saint Germain: 1-2.

De avond van Lyon begon nog goed. Jimmy Briand zette de zevenvoudig kampioen van Frankrijk na een dik half uur op 1-0. Vlak voor tijd maakte Mathieu Bodmer echter gelijk namens PSG. De bezoekers trokken in de via de 1-1 verdiende verlengingen de zege vervolgens over de streep, door toedoen van Ludovic Giuly.

Dinsdag werd Girondins Bordeaux al uit de beker geknikkerd. Olympique Marseille bleef wel overeind, al moest het daarvoor wel hard werken. De landskampioen won slechts met 1-0 bij derdeklasser En Avant Guingamp. André Ayew maakte op slag van rust het enige en dus winnende doelpunt.

Auxerre, volgende week opponent van Ajax in de Champions League, speelde zich overtuigender naar de kwartfinales. AJA was een maatje te groot voor Bastia, dat in de derde divisie uitkomt. Lille zegevierde eveneens ruim. De noorderlingen hadden voor eigen publiek geen moeite met Caen: 4-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen