Rooney bevestigt vertrek bij ManUnited zelf ook

20 oktober 2010, 19:32   Bijgewerkt: 20 oktober 2010, 20:45

Sir Alex Ferguson meldde het dinsdag al, maar nu heeft Wayne Rooney zelf ook bevestigd dat hij na dit seizoen van plan is Manchester United de rug toe te keren. Dat heeft de Engelse aanvaller woensdag gezegd in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Bursaspor.

“Vorige week heb ik met David Gill (bestuurslid van ManU, red.) om de tafel gezeten en geen van de dingen waar ik om vroeg, kon hij garanderen. Toen heb ik hem laten weten dat ik geen nieuw contract ga tekenen”, zegt Rooney.

Dinsdag sprak Ferguson zijn ongenoegen uit over de houding van Rooney. De speler is verrast over de uitspraken van zijn oefenmeester. “Ik heb niets anders dan respect voor Manchester United. Hoe kan ik dat, gezien de geweldige historie van de club, zeker van de laatste zes jaren, waarin ik het geluk had dat ik deel van deze club mocht uitmaken, niet hebben?”

In de Engelse media werd gespeculeerd over een ruzie tussen Ferguson en Rooney. De Schotse tacticus ontkende al met klem dat beide heren op gespannen voet leven met elkaar. Rooney bevestigt de woorden van de succescoach deels. “Hoewel het de laatste tijd wat minder gaat, zal ik Ferguson voor altijd heel veel dank verschuldigd zijn. Hij is een geweldige manager en mentor voor me geweest. Hij heeft me vanaf dag één bij de club door dik en dun gesteund”, zegt Rooney tot besluit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen