Krul stunt bij Arsenal, rentree Van Persie

Ger
7 november 2010, 16:58   Bijgewerkt: 7 november 2010, 17:44

Arsenal heeft zondag averij opgelopen in de strijd om de Engelse landstitel. The Gunners verloren in eigen huis van Newcastle United, waarbij Tim Krul onder de lat stond. Doelman Lukasz Fabianski mag zich daar voor een groot deel verantwoordelijk voor stellen. De Pool zat bij het doelpunt van Andy Carroll fout.

Of de zege van Newcastle terecht was, mag over worden getwist. Arsenal kreeg in de eerste helft een grote kans via Cesc Fabregas, die de lat trof. Bij de eerste grote kans was Krul kansloos, bij de tweede niet. De Nederlandse jeugdinternational redde knap op een schot van Samir Nasri. Aan de andere kant ging zijn collega in de fout. Fabianski tastte mis, waardoor Carroll binnen kon koppen.

Arsenal probeerde de achterstand in de tweede helft weg te poetsen. De ploeg van trainer Arsene Wenger had opnieuw geen geluk. Theo Walcott raakte met een hard schot de onderkant van de lat, maar het leverde geen doelpunt op. Robin van Persie werd nog ingebracht door Wenger, maar de net herstelde aanvaller kon zijn ploeg ook niet helpen. Arsenal verliest drie dure punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen