Sneijder: "Ik speel nooit meer voor Real"

5 november 2010, 11:40   Bijgewerkt: 5 november 2010, 11:58

Wesley Sneijder sluit uit dat hij in de toekomst weer het witte shirt van Real Madrid aantrekt. In een interview met het Franse l'Equipe laat hij weten een terugkeer naar de Spaanse club 'onbespreekbaar' te vinden. "Ik wil niet terug naar een club die me op deze manier behandeld heeft", verwijst hij naar zijn gedwongen vertrek.

"Ik zal nooit meer voor Real spelen", stelt Sneijder, die de Spaanse club in de zomer van 2009 verruilde voor Inter. Daar maakte hij zó'n goed seizoen door, dat hij één van de favorieten is om verkozen te worden tot wereldvoetballer van het jaar of winnaar van de Gouden Bal. "Het zal tussen mij, Xavi en Iniesta gaan", denkt Sneijder. "Ik heb een geweldig jaar achter de rug, het beste uit mijn carrière. En is nog niet eens voorbij", blikt hij al vooruit op het WK voor clubteams, half december in Abu Dhabi.

Met Inter won Sneijder dit jaar de Italiaanse landstitel, Coppa Italia en Champions League. Bovendien bereikte hij met Oranje de finale van het WK in Zuid-Afrika.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen