Van Dijk legt druk bij Willem II: "Zij moeten winnen"

4 november 2010, 14:17   Bijgewerkt: 4 november 2010, 14:32

Met de wedstrijd tussen Willem II en VVV Venlo staat vrijdagavond een echte degradatiekraker op het programma. In Tilburg strijden de nummers achttien en zeventien van de Eredivisie om drie heel dure punten. Jan van Dijk, de trainer van nummer zeventien VVV Venlo, legt in aanloop naar het duel de druk bij de thuisploeg.

"Zij moeten winnen, wij niet en dat zeg ik niet om de druk nog meer bij hen neer te leggen maar omdat het zo is. Als je onderaan staat en het nummer zeventien komt, dan moet je die wedstrijd winnen", luidt de uitleg van Van Dijk tegenover Dagblad de Limburger. Volgens hem is Willem II zeker niet minder dan teams als De Graafschap en Excelsior, die aanmerkelijk hoger op de ranglijst staan. "Willem II is beter dan de stand doet vermoeden", aldus de geplaagde oefenmeester van de Venlonaren.

Van Dijk kan niet beschiken over de geblesseerden Bryan Linssen, Rachid Ofrany en Rick Verbeek. De van een blessure herstelde Maya Yoshida is reserve. "Maya heeft me aangegeven dat hij nog niet klaar is voor een hele wedstrijd", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen