'Enfant terrible' Mutu terug in Fiorentina-basis

13 februari 2011, 13:00   Bijgewerkt: 13 februari 2011, 13:30

Het kan snel gaan in de voetballerij, zo ondervindt nu ook Adrian Mutu. De aanvaller, al zijn hele carrière het epicentrum van onrust, was een maand terug nog persona non grata bij Fiorentina. Zondag staat hij in de competitiewedstrijd tegen Palermo echter gewoon weer in de basis bij La Viola.

Andrea Della Valle, de voorzitter van Fiorentina, was vorige maand nog witheet op Mutu. De Roemeen mocht destijds vertrekken uit Florence, maar de preses weigerde daarbij elke medewerking te verlenen. Ook op het trainingsveld van Fiorentina was Mutu, die bij Chelsea al eens werd ontslagen vanwege cocaïnegebruik, niet meer welkom. De international zou zich niet aan zijn contractuele verplichtingen hebben gehouden en de huidige nummer elf van de Serie A in diskrediet hebben gebracht.

Mutu stapte onder meer zonder opgaaf van redenen van het trainingsveld. Verder riep zijn zaakwaarnemer ‘de meest onware dingen in de media’. Het enfant terrible kwam eind vorige maand tot inkeer. Hij brak onder meer met die makelaar en wilde zich terugknokken in de basis van Fiorentina. En dat is hem vandaag gelukt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen