Fans Palermo willen dat preses inbindt

10 februari 2011, 22:38   Bijgewerkt: 10 februari 2011, 22:45

De voorzitter van Palermo Maurizio Zamparini heeft een open brief op de deurmat gevonden, afkomstig van fans van de Italiaanse club. In de brief wordt de preses verzocht om zich de komende tijd even gedeisd te houden. De fanatieke achterban van de nummer vijf van de Serie A is er namelijk bang voor dat Zamparini, die te boek staat als iemand die nooit een blad voor de mond neemt, iets zal zeggen wat in het nadeel zal werken van de goede prestaties van dit seizoen.

Er is de fanatieke supporters van de eilandbewoners veel aan gelegen om hun voorzitter tijdelijk even de mond te snoeren. Zo verklaarde de excentrieke Zamparini na een gelijkspel tegen Bari dat hij 'een vreselijke wedstrijd had gezien en een vreselijke aanpak van mijn coach.'

De fans verzoeken de preses in hun open brief dan ook om zich een tijdje op de achtergrond te houden. "Sinds uw komst bij Palermo, is de club in snel tempo gegroeid', begint de open brief positief. 'De fans geloven dat Palermo met Delio Rossi nu eindelijk de juiste man heeft gevonden om dit project verder te sturen. Maar precies op het moment dat we blij moeten zijn met onze prestaties gaat er geen dag voorbij dat we lezen over frictie, ruzie of een breuk tussen u en de trainer...Waarom zouden we onszelf zo in de voet schieten?" Zo valt het verzoek aan Zamparini bij verschillende Italiaanse media te lezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen