Koster klopt Lokeren en staat stevig vierde

19 februari 2011, 21:56

Club Brugge is weer even veilig voor KV Mechelen. De ploeg van Adrie Koster stond er in verliespunten slechter voor dan die formatie, maar daar is zaterdag verandering in gekomen. Brugge vloerde op eigen terrein SC Lokeren, een andere concurrent, met 2-1, terwijl Mechelen bij Racing Genk met 1-0 verloor.

Perisic en Akpala maakten de doelpunten voor Brugge, waar Ryan Donk in de basis stond. Finnbogason deed in de slotfase nog wel iets terug voor Lokeren, desondanks bleven de punten in het Jan Breydel Stadion. Elianiv Barda maakte de enige treffer voor Racing Genk in het thuisduel met KV Mechelen (1-0).

Club Brugge blijft door de zege vierde in de Belgische Pro League. Het gat naar nummer vijf Lokeren bedraagt nu vijf punten en dat naar nummer zes Mechelen zelfs acht, al speelde laatst vermelde ploeg wel twee duels minder. Overigens kwam Genk door de overwinning op gelijke hoogte met koploper Anderlecht, dat echter nog wel een wedstrijd tegoed heeft, zondag uit tegen Westerlo.

Hekkensluiter Charleroi won met 1-0 van Sint Truiden en staat nu nog drie punten achter op nummers veertien KAS Eupen en Lierse SK. Germinal Beerschot versloeg KV Kortrijk met 3-1. De Nederlander Sherjill MacDonald maakte na rust het verschil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen