Dury baalt van gecontroleerde telefoonrekeningen

Ger
27 april 2011, 09:42

Francky Dury is ontstemd dat zijn werkgever AA Gent zijn telefoonrekeningen heeft uitgeplozen. Uit de gegevens blijkt dat de trainer veelvuldig contact heeft gehad met manager Vincent Mannaert van Club Brugge. Dat is pikant, want de naam van Dury gaat in de Belgische pers rond als potentiële opvolger van Adrie Koster.

De oefenmeester van Gent ontkent dat hij met blauw-zwart onderhandelt en hij is bovendien ontstemd over de gang van zaken. "Het is raar dat de club mijn rekeningen controleerde, maar als werknemer moet je dit aanvaarden. Het verrast me wel dat dit naar buiten komt", zegt Dury in Het Nieuwsblad.

"Pas als je ontevreden bent over een coach, ga je naar zijn telefoonrekeningen kijken. Ik ben altijd een trainer geweest die vanuit een vertrouwensrelatie werkt. Dit verhaal heeft dat zeker niet geoptimaliseerd. Ik heb ook tegen manager Michel Louwagie gezegd dat het me stoort dat ze m'n factuur controleren."

Louwagie zelf maakt weinig woorden vuil aan de kritiek van Dury. "Als het hem stoort, dan moet hij zijn gsm maar niet langer op de naam van de club laten factureren. Als Francky zijn gsm-rekening zelf betaalt, kan hij in de toekomst kiezen naar wie hij belt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen