Standard Luik morst eerste punten in play-offs

25 april 2011, 20:51   Bijgewerkt: 25 april 2011, 20:57

Club Brugge en Standard Luik hebben elkaar maandagavond in de play-offs om het Belgische landskampioenschap in evenwicht gehouden: 1-1. Club Brugge lijkt daarmee de titel in ieder wel te kunnen vergeten. De ploeg van Adrie Koster kwam in de tweede helft nog wel op voorsprong, maar nog geen minuut later bracht Aloys Nong de eindstand op het scorebord.

Het was de eerste keer in de play-offs dat Standard punten verspeelde na vier overwinningen op rij. Door het puntverlies zakken de Rouches naar de derde plaats achter Anderlecht, dat zondag met 2-1 te sterk was voor Lokeren. Racing Genk, dat zaterdag al met 3-0 won van AA Gent, is koploper met 41 punten. Anderlecht volgt op één punt, Standard staat drie punten achter Genk. Club Brugge staat met 33 punten op de vierde plek.