Standard wil knock-out uitdelen aan Club

25 april 2011, 14:03   Bijgewerkt: 25 april 2011, 14:11

Niet alleen de Nederlandse, maar ook de Belgische competitie nadert zijn ontknoping. Met Standard Luik en Club Brugge staan vanavond twee kandidaten voor de titel tegenover elkaar. Club is door een aantal mindere resultaten achterop geraakt en moet winnen, iets dat Standard vanzelfsprekend wil proberen te voorkomen.

"Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden. Club is een ploeg met enorm veel kwaliteiten. Maar als we winnen, zijn we bijna zeker van een plaats in de top drie", zegt voormalig AZ'er Sebastien Pocognoli, de linksback van Standard.

Als Club vanavond verliest, is het vrijwel uitgeschakeld in de titel. Dat is het doel, zegt Pocognoli's teamgenoot Aloys Nong in La Dernière Heure. "Met een puntje zouden we tevreden zijn, denk ik. Maar we gaan voor drie. We hebben de kans om Club uit te schakelen in de titelstrijd. Als we winnen, staat Club al op acht punten."

Bij winst komt Standard op gelijke hoogte met Anderlecht, de nummer twee. De ploeg uit Brussel staat momenteel één punt achter koploper Racing Genk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen