Adriaanse: "Gelijke kansen voor Twente en Benfica"

Ger
5 augustus 2011, 18:54   Bijgewerkt: 5 augustus 2011, 19:30

FC Twente treft het Portugese Benfica in de laatste voorronde van de Champions League. De Nederlandse bekerwinnaar ontliep vrijdag bij de loting grote namen als Bayern München, Olympique Lyon, Villarreal en Arsenal.

Benfica is van de partij door afgelopen seizoen als tweede te eindigen achter FC Porto, dat evenals de Nederlandse landskampioen Ajax direct is toegelaten tot het hoofdtoernooi. FC Twente speelt eerst thuis op 16 of 17 augustus. Trainer Co Adriaanse is niet ongelukkig met de loting. "Ik denk dat we allebei ongeveer evenveel kansen hebben. Benfica is de nummer twee van Portugal, FC Twente de nummer twee van Nederland. Ik denk dat beide voetballanden elkaar niet veel ontlopen."

Adriaanse was vijf jaar geleden trainer van FC Porto en kent daardoor Benfica vrij goed. "Ik weet wel iets van het voetbal daar. Sindsdien echter is veel veranderd. Ik heb in dat seizoen drie keer tegen Benfica gespeeld. Vergeleken met die periode is er nog één speler over, de centrale verdediger. Meer niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen