Sulejmani in basis bij Ajax, Janko reserve

24 september 2011, 19:31   Bijgewerkt: 24 september 2011, 20:00

Miralem Sulejmani staat tegen FC Twente weer in de basis bij Ajax. De Serviër leek het duel met de Tukkers te moeten missen door een hamstringblessure, maar is op tijd hersteld om aan de aftrap te verschijnen. Ook Vurnon Anita staat in de basis.

Sulejmani raakte anderhalve week geleden, in de CL-wedstrijd tegen Lyon, geblesseerd. De prognose was dat hij zeker enkele weken uit de roulatie zou zijn en de wedstrijd tegen FC Twente dus moest missen, maar de Serviër herstelde sneller dan verwacht. Vrijdag werd al duidelijk dat hij fit genoeg was om tot de selectie te behoren en inmiddels is dus bekend dat hij ook in de basis kan beginnen. Links achterin is Vurnon Anita de vervanger van de geblesseerde Nicolai Boilesen.

Bij FC Twente begint clubtopscorer Marc Janko op de bank. Trainer Co Adriaanse geeft in de punt van de aanval de voorkeur aan Luuk de Jong. Wout Brama, Leroy Fer en Willem Janssen vormen in de Amsterdam ArenA het Tukkerse middenveld.

De wedstrijd tussen Ajax en FC Twente begint vanavond om 20.45 uur.

Opstellingen

Ajax: Vermeer; Anita, Alderweireld, Vertonghen, Van der Wiel; Eriksen, Siem de Jong, Theo Janssen; Sulejmani, Sigthórsson, Boerrigter

FC Twente: Mihaylov; Tiendalli, Douglas, Wisgerhof, Cornelisse; Brama, Fer, Willem Janssen; Bajrami, Luuk de Jong, Rosales

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen