Schotse bondscoach: "Winnen in Spanje"

10 oktober 2011, 09:14   Bijgewerkt: 10 oktober 2011, 09:26

Schotland is één van de landen die dinsdag vol aan de bak moet om zicht te houden op het EK. De Schotten gaat de slotdag van de kwalificatiecyclus in als nummer twee van Groep I, maar spelen dinsdag uit tegen Spanje. Tsjechië, dat één punt achter de Schotten staat, speelt op hetzelfde moment een uitwedstrijd tegen Litouwen.

Als Schotland niet afhankelijk wil zijn van een eventuele uitglijder van de Tsjechen in Litouwen, moet het dus winnen in Spanje. Dat is ook het uitgangspunt, benadrukt bondscoach Craig Levein. "Het zal niet gemakkelijk worden, maar het is één wedstrijd. We hebben zes van onze laatste negen wedstrijden gewonnen en hebben in de thuiswedstrijd tegen Spanje gezien dat het mogelijk is om tegen ze te scoren, dus we zijn optimistisch. We gaan naar Spanje voor de winst", zegt hij tegen de BBC.

Een jaar geleden eindigde de wedstrijd Schotland-Spanje in 2-3. In Glasgow kwam Schotland terug van 0-2 naar 2-2, maar invaller Fernando Llorente bezorgde de regerend wereldkampioen tien minuten voor tijd alsnog de volle winst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen