Messi na zege: "We moeten nu doorzetten"

16 november 2011, 10:59   Bijgewerkt: 16 november 2011, 11:04

Na de nederlaag tegen Venezuela en de remise tegen Bolivia pakte Argentinië dinsdag eindelijk weer eens drie punten in het voortraject van het WK van 2014 in Brazilië. Bij Colombia werd dinsdag met moeizaam met 2-1 gewonnen. Sterspeler Lionel Messi van de Argentijnen koesterde de zege na afloop.

"Het was ontzettend belangrijk om deze wedstrijd te winnen", laat Messi weten Ole. "Zeker na de wedstrijd tegen Bolivia, waarin we een slechte indruk hebben achter gelaten. We wisten hoe we Colombia moesten bevechten op een slecht en hard veld. We hadden meer balbezit en wilden zorgen dat ze geen kansen kregen op de counter."

Messi hoopt dat de zege Argentinië op het goede spoor heeft gezet. "We moeten nu doorzetten. Deze overwinning moet kracht geven, we moeten zo doorgaan in de kwalificaties, die niet zwaar zijn. Onze taak is simpel: blijven winnen."

De Argentijnen komen door de overwinning op gelijke hoogte met koploper Uruguay, maar het heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Uruguay kwam vanavond niet in actie in kwalificatieverband. Het boekte wel een oefenzege bij Italië (0-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen