Wenger: "Nu al kwalificeren zou geweldig zijn"

1 november 2011, 13:32   Bijgewerkt: 1 november 2011, 13:39

Arsenal is bezig om in rap tempo de critici de mond te snoeren. Na de slechte start van het seizoen kreeg de ploeg veel kritiek, maar inmiddels is het bezig aan een uitstekende serie. Het won acht van zijn negen laatste duels en kan vanavond, thuis tegen Olympique Marseille, een plek in de achtste finale van de CL veilig stellen.

Als Arsenal drie punten pakt tegen Marseille is de klus geklaard. Dat zou geweldig zijn, zegt manager Arsene Wenger op zijn clubsite. "Als je kijkt waar we in augustus stonden, zou het fantastisch zijn om nu al de volgende ronde te bereiken. We moesten in de voorronde tegen Udinese en in de groep tegen Marseille, Dortmund en Olympiakos; dat zijn allemaal zware tegenstanders. We kunnen de klus al heel snel klaren, dus laten we met z'n allen proberen om dat voor elkaar te krijgen."

Wenger erkent dat Arsenal in een goede fase zit. "Het gaat goed, het momentum ligt bij ons. Nu moeten we zorgen dat we deze goede serie doortrekken. Ons doel is om iedere wedstrijd te groeien. Als we dat doen, komen sommige mensen er vanzelf achter dat ze ons misschien iets te vroeg afgeschreven hebben dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen