Morsend Barça ziet Real verder uitlopen

28 januari 2012, 23:51   Bijgewerkt: 29 januari 2012, 00:12

FC Barcelona zal zo langzamerhand een heldendaad moeten verrichten wil het zijn titel in de Primera Division prolongeren. De Catalanen kwamen zaterdag bij Villarreal niet verder dan 0-0 en hebben nu al zeven punten achterstand op lijstaanvoerder Real Madrid, dat Real Zaragoza met 3-1 versloeg.

Barça kreeg goede kansen, maar mag desondanks niet mopperen met dit resultaat. Want ook Villarreal had een aantal mogelijkheden. Zo bracht Javier Mascherano op de doellijn redding en werd een treffer van de thuisclub afgekeurd wegens buitenspel. In de slotfase was Barça nog wel dichtbij de winst, zo raakte Cesc Fabregas de lat.

Real pakte ondanks een 1-0 achterstand ten koste van Zaragoza drie punten. De Koninklijke versloeg de hekkensluiter in het eigen Bernabeu met 3-1. Angel Lafita zette Zaragoza na elf minuten verrassend op voorsprong, na matig dekken van de veelbesproken Pepe. Hoewel Real prima speelde, duurde het tot het half uur voordat de gastheer wist te scoren. Kaka trof doel op aangeven van Ricardo Carvalho.

In de eerste tien minuten van het tweede bedrijf sloeg Real vervolgens het gat. Cristiano Ronaldo rondde voorbereidend werk van Mesut Özil doeltreffend af. De Duitser was even later zelf trefzeker, na een actie van Kaka.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen