Dost: "Ik moet scoren tegen dat soort clubs"

Ger
11 maart 2012, 13:19

Bas Dost voegde zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen tegen Excelsior (4-2) twee doelpunten toe aan zijn indrukwekkende seizoenstotaal. De spits van SC Heerenveen had in het uitduel met de Kralingers nog liefst vijf treffers voor zijn rekening genomen.

"Ik had voor de wedstrijd al het gevoel van: als ik vandaag niet scoor ben ik chagrijnig. Ook al hadden we bij wijze van spreken weer met 5-0 gewonnen. Excelsior staat onderaan en ik vind gewoon dat ik moet scoren tegen dat soort clubs uit de onderste regionen", aldus Dost op de website van zijn Friese werkgever. "De verdedigers konden zich niet alleen op mij focussen, want ze moesten ook onze andere spelers dekken. Ze hadden het bij vlagen erg lastig met onze buitenspelers."

Vooral Oussama Assaidi maakte indruk door Dost prima te bedienen bij de 3-1 en 4-2. "Het is fantastisch als hij steeds die bal voor het doel gooit. Daar heb ik het de laatste tijd ook veel met hem over", zegt de spits. "Als hij dit soort goede ballen geeft, dan weet ik dat een keer ga scoren. Voor Narsingh geldt hetzelfde. Hij had een mindere dag, maar geeft toch weer op het laatst een hele goede voorzet. Die snijdt hij prachtig aan, en ik hoefde er alleen maar tegenaan te lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen