Villa-coach Lambert: "Vlaar is een topgozer"

18 juli 2012, 18:42

Ron Vlaar mag dan al in gedachten afscheid hebben genomen van Feyenoord, volgens de trainer van zijn mogelijke nieuwe club Aston Villa is de transfer nog lang niet zeker. De Schotse oefenmeester, Paul Lambert, maakte al wel kennis met de Oranje-international.

"We hebben alleen een praatje gemaakt en daar is het tot nu toe bij gebleven. Er is verder nog niets op handen", liet Villa-coach Paul Lambert in The Birmingham Mail weten. "Het is een topgozer en een heel goede speler. Ik weet echt niet of er nog anderen in hem geïnteresseerd zijn. Ik zal met de mensen hier gaan praten en dan zien we wel wat er gebeurt."

Vlaar nam zelf gisteren al een voorschot op zijn vertrek. "Met Aston Villa zou een droom in vervulling gaan. Ik kijk uit naar de Premier League, maar zal Feyenoord missen. Ik voel me thuis in De Kuip, heb persoonlijk en met de club veel ups en downs meegemaakt, maar houd een warm gevoel over. Het stadion, de fans, mijn medespelers en de staf. Als de deal doorgaat, zal ik ze missen", sprak de mandekker in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen