Deschacht steekt loftrompet over Van den Brom

Ger
29 augustus 2012, 09:40

Anderlecht verzekerde zich dinsdagavond dankzij twee late goals tegen AEL Limassol (2-0) van het hoofdtoernooi van de Champions League. Verdediger Olivier Deschacht draagt de kwalificatie op aan John van den Brom.

"Zelf kom ik van heel ver. Ik stond een jaar aan de kant met een zeer vervelende blessure en vond moeilijk mijn vorm terug, maar dan kwam een nieuwe coach die het volledig in mij zag zitten. Van den Brom heeft mij en jongens als Odoi, De Sutter, Jakovenko en Kanu weer laten opbloeien. Deze kwalificatie is grotendeels de verdienste van onze trainer", prijst Deschacht tegenover Sporza de van Vitesse overgekomen oefenmeester.

"Voor mij is het al de vijfde keer dat ik in de poules speel, maar ik heb er nog nooit zo naar uitgekeken. Nog eens tegen de beste spelers van de wereld uitkomen, dat is een fantastisch gevoel", zegt de verdediger. "Tegen wie ik nu wil spelen? Barcelona en twee teams waarvan we misschien kunnen winnen. We wachten de loting af en spreken dan over onze ambities."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen