Maaskant: "We doen dit om Zeefuik beter te maken"

Ger
23 november 2012, 15:59

Trainer Robert Maaskant van FC Groningen legt zijn spits Género Zeefuik een strenger programma op, in de hoop hem sneller fit te krijgen. De jeugdinternational is buiten de selectie gelaten voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Ook de komende weken zal hij in het keurkorps ontbreken. 

Maaskant vindt Zeefuik niet fit. "Hij kan daardoor niet negentig minuten lang brengen wat wij van hem verwachten. We doen dit om hem beter te maken", aldus Maaskant op de website van FC Groningen. "Wij vinden nog steeds dat Zeefuik onze nummer één spits moet kunnen zijn en dat is ook de reden waarom we het gedaan hebben. Daar zal hij nu niet gelukkig mee zijn, maar als hij in een belangrijke wedstrijd de winnende maakt omdat hij nog net iets over heeft, zijn we allemaal heel gelukkig met de beslissing."

Michael de Leeuw neemt tegen RKC de spitspositie van Zeefuik over. Paco van Moorsel staat daardoor op het middenveld in de basis. De geblesseerde Tom Hiariej (hamstring) en Jonas Ivens (niet wedstrijdfit) ontbreken in Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen