Darmen Altidore houden AZ-coach Verbeek bezig

20 december 2012, 16:06

Jozy Altidore kampt in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Twente met een vervelend ongemak. De Amerikaan heeft last van opspelende darmen, vertelt coach Gertjan Verbeek op de clubsite. "We kunnen nog niet precies de vinger erachter krijgen wat het is, maar we proberen of we er iets aan kunnen doen met aangepast voedsel."

Naast Altidore is ook middenvelder Viktor Elm niet okselfris uit het bekerduel met Dordrecht gekomen. "Maar we hebben nog 24 uur. Ik heb wel het idee dat hij start, maar het is een groot vraagteken of hij de hele wedstrijd kan spelen", zegt Verbeek.

Tegen FC Twente kan AZ de goede lijn doortrekken die ingezet is met zeges op PEC Zwolle (1-2) en FC Dordrecht (2-4). "FC Twente is van een ander kaliber dan FC Dordrecht", weet Verbeek echter. "Ze hebben de afgelopen drie seizoenen om het kampioenschap meegedaan en draaien nu weer mee in de top. Je kan wel zeggen dat ze van subtopper tot topper zijn uitgegroeid. Voor ons is het een tijd geleden dat we thuis hebben gewonnen, het publiek is niet verwend. Twee overwinningen achter elkaar zijn mooi, drie zouden nog mooier zijn. Zeker als die derde tegen Twente is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen