Koeman: "Gaan de wedstrijd met vertrouwen in"

21 augustus 2013, 17:45   Bijgewerkt: 21 augustus 2013, 19:05

Ronald Koeman weet al hoe hij donderdag het Russische Kuban Krasnodar in de play-offs van de Europa League wil bestrijden. De trainer wil een compact Feyenoord zien, dat weinig ruimte weggeeft.

In de Klassieker, die met 2-1 verloren ging, zag Koeman dat zijn ploeg daartoe in staat is. "Wat dat betreft hebben we afgelopen zondag tegen Ajax al een stap gemaakt", aldus de oud-international woensdag bij de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd.

Het Feyenoord dat naar Rusland is afgereisd verkeert tot nu toe nog niet in grootse vorm. In de eredivisie haalde de Rotterdammers geen enkel punt in de eerste drie wedstrijden van het seizoen, een historisch slechte prestatie. Koeman is desondanks optimistisch.

"We gaan deze wedstrijd met vertrouwen in. Voor iedereen bij de club is het belangrijk dat we de poulefase bereiken. Maar Kuban is een moeilijk te bespelen tegenstander. Hopelijk wordt het vertrouwen bevestigd met een goed resultaat.''

Koeman heeft zijn opponent grondig geanalyseerd. "Kuban laat graag de tegenstander het spel maken. Het is moeilijk aan te geven of wij of zij favoriet zijn. Kuban heeft meer financiële mogelijkheden dan wij en meer fysieke kracht in het elftal. Wij hebben daarentegen weer meer talent in de ploeg.''

Als Feyenoord Kuban over twee wedstrijden de baas is, dan plaatsen de Rotterdammers zich voor de groepsfase van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen