De Boer: "Snel weer de weg omhoog vinden"

24 september 2013, 15:42

Ajax trapt zijn bekerseizoen woensdag af met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Op papier voor de regerend landskampioen een prima wedstrijd om de bittere nasmaak van de nederlagen tegen FC Barcelona en PSV weg te spoelen. Trainer Frank de Boer wil de wedstrijd dan ook gebruiken om weer de weg omhoog te vinden.

Het is prettig dat we morgenavond alweer in actie komen", zegt de coach op de officiële website van Ajax. "Juist na een teleurstellende wedstrijd wil je je zo snel mogelijk herpakken. Dat had ik vroeger als speler al. Dan wilde je bij wijze van spreken dezelfde avond weer een wedstrijd spelen. Het is belangrijk om nu weer een stap vooruit te maken in de fase. We moeten snel weer de weg omhoog vinden."

Zoals gebruikelijk zal Jasper Cillessen het doel van de Ajacieden verdedigen. Die keuze staat los van alle discussie rond de sluitpostpositie bij Ajax. De Boer: "Ik volg die hele discussie niet omdat ik er niets mee kan. Over dergelijke zaken heb ik altijd een discussie met de overige leden van de technische staf. Ook de keeperstrainer hoort daarbij. Verder heb ik geen andere meningen nodig."

Met een zwaar programma voor de boeg geeft trainer Frank de Boer bovendien enkele spelers rust. Binnen twaalf dagen speelt zijn club vier thuisduels. Woensdagavond komt FC Volendam op bezoek voor de beker, daarna volgen Go Ahead Eagles (competitie), AC Milan (Champions League) en FC Utrecht (competitie).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen