Ajax zeer voorzichtig met geblesseerde Moisander

2 oktober 2013, 19:24

Niklas Moisander viel dinsdagavond in het Champions League-duel met AC Milan (1-1 gelijkspel) uit bij Ajax met een knieblessure. Medisch onderzoek wees uit dat de Finse verdediger een lichte verrekking aan de binnenband van zijn linkerknie heeft opgelopen. Ajax meldt nu op haar digitale thuis dat het voorzichtig zal omspringen met de verdediger, omwille van zijn fysieke ongemak.

Moisander werd na 77 minuten spelen gewisseld voor Mike van der Hoorn, die later in de wedstrijd, al dan niet terecht, een strafschop veroorzaakte. Het is niet de eerste keer dat de Ajacied kampt met een knieblessure en daarom benadert de Amsterdamse club de blessure met alle voorzichtigheid.

De Finse verdediger was overigens niet de enige Ajacied die vroegtijd naar de kant moest met een blessure. Lerin Duarte werd na een klein uur gewisseld vanwege enkelklachten. Ook Duarte werd onderworpen aan medisch onderzoek, maar dit heeft weinig problemen aan de enkel aan het licht gebracht. Ajax zal later deze week een inschatting maken omtrent de inzetbaarheid van het tweetal tijdens het competitieduel met FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen