Conte: "Return tegen Galatasaray wordt beslissend"

3 oktober 2013, 09:00

Juventus heeft zichzelf aardig in de nesten gewerkt. Na het gelijkspel bij FC Kopenhagen (1-1) kwam de Italiaanse kampioen woensdag ook tegen Galatasaray niet tot winst. Het werd in Turijn 2-2, waardoor Juventus met een dubbele confrontatie tegen Real Madrid voor de boeg vooralsnog blijft steken op slechts twee punten.

Dat is niet best, weet coach Antonio Conte. "Het wordt nu heel lastig, we moeten de komende vier wedstrijden zo veel mogelijk punten zien te pakken", zegt de coach van de Oude Dame op de UEFA-site. "Als we ons niveau halen en goed spelen moet dat lukken. Zo niet, betekent dat dat andere teams het meer verdienen om door te gaan."

"We moeten keihard werken, meer kan ik er niet over zeggen", zegt de Italiaan over de kansen van zijn ploeg om de volgende ronde te halen. "We gaan het zwaar krijgen en de uitwedstrijd tegen Galatasaray wordt waarschijnlijk beslissend. Maar we moeten ons nu eerst op de nationale competitie en beide duels met Real Madrid richten."

Tegen Galatasaray keek Juventus lang tegen een 0-1 achterstand aan. In het laatste kwartier boog de thuisploeg die achterstand om in een 2-1 voorsprong, maar het wist de zege niet over de streep te trekken. Umut Bulut maakte in de 88ste minuut gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen