Gouweleeuw en Gudelj in de put na gelijkmaker

3 oktober 2013, 23:09

Jeffrey Gouweleeuw leek AZ donderdag de overwinning te bezorgen in de Europa League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki. In blessuretijd kwamen de Grieken echter alsnog langszij. "Dit is heel zuur. Er valt één bal goed voor ze en die zit", aldus Gouweleeuw op de website van de Alkmaarders.

De verdediger erkende dat zijn ploeg het lastig had in Alkmaar. "Ze speelden compact, waardoor het voor ons moeilijk voetballen was. Ik vond ons verder heel volwassen spelen en eigenlijk hadden we de 2-0 moeten maken, daar hadden we kansen genoeg voor. Helaas valt die goal in de allerlaatste minuut aan de andere kant en hebben we maar een puntje."

Ook Nemanja Gudelj, die in de tweede helft ook dicht bij een doelpunt was, baalde flink van de gelijkmaker. "Ik heb altijd wel een paar nachten nodig om zoiets te verwerken. Met 6 punten hadden we hele goede zaken gedaan, nu moeten we alle wedstrijden op 110 procent spelen. Natuurlijk moeten we dat eigenlijk altijd doen, maar met twee overwinningen speel je toch iets makkelijker."

De oud-speler van NAC wil echter niet te lang stilstaan bij het puntverlies. "We moeten hier gewoon het positieve uithalen en dat is dat we goed hebben gespeeld. We hadden alleen meer kansen moeten afmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen