Matchwinner Toornstra: "Heel stiekem was het hands"

30 oktober 2013, 12:27

FC Utrecht won dinsdagavond met de nodige moeite op bezoek bij Kozakken Boys. Een verlenging was benodigd om de derde ronde van het bekertoernooi te overleven. Na 93 minuten maakte Jens Toornstra de bevrijdende treffer. Met zijn hand, denkt hij.

Op televisiebeelden leek het er op dat hij de bal deels met zijn hand aannam. Op de vraag van RTV Utrecht of er een hand aan te pas was gekomen antwoordde de middenvelder: "Misschien heel stiekem. Het ging heel snel." Het doelpunt werd ook zonder enige twijfel goedgekeurd door arbiter Eric Braamhaar. "Ze (Kozakken Boys, red.) appelleerden ook niet voor hands. Ik ga dan niet naar de scheidsrechter toe om te zeggen dat het hands was", gaf Toornstra toe.

Toornsta is blij dat de Domstedelingen doorbekeren, maar niet over het vertoonde spel. "We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt. Je weet dat je het in zulke potten altijd moeilijk hebt. Een 1-0 achterstand bij rust helpt daar niet bij. We hadden uiteindelijk een beetje geluk. Maar het maakt niet uit hoe je wint, als je maar wint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen