Milan-coach: "Balotelli beoordelen als alle anderen"

30 oktober 2013, 10:29   Bijgewerkt: 30 oktober 2013, 10:45

AC Milan kan elk resultaat goed gebruiken op dit moment. De ploeg staat na negen speelrondes op een tiende plaats. Een resultaat tegen SS Lazio Roma woensdagavond zou welkom zijn, liefst met behulp van Mario Balotelli.

Super Mario scoorde nog maar drie keer in competitieverband en zou zijn club naar de punten kunnen leiden. In de wedstrijd tegen Parma zondag haalde coach Massimiliano Allegri de spits na zestig minuten naar de kant. "Het ging niet zo lekker en daarom haalde ik hem er af. Hij is tegen Lazio inzetbaar en ik denk dat hij wel zal spelen", zei de oefenmeester op de officiële clubsite. "Hij traint goed. Daarnaast denk ik dat hij met rust moet worden gelaten."

De coach denkt dat Balotelli meer beoordeeld moet worden op zijn kwaliteiten binnen de lijnen, dan op zijn tekortkomingen buiten de lijnen. "Er is veel te veel discussie over het privéleven van die jongen. Hij moet beoordeeld worden zoals ook bij alle andere spelers gebeurt. Hij scoorde twaalf doelpunten in zijn eerste dertien wedstrijden. Als een speler uit vorm is, kan dat gebeuren, maar bij Balotelli wordt het gelijk opgeblazen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen