Pelle wil Feyenoord op sleeptouw nemen naar titel

18 oktober 2013, 15:13   Bijgewerkt: 18 oktober 2013, 15:24

Graziano Pellè voert na negen wedstrijden de topscorerslijst van de Eredivisie aan. De Italiaanse spits is wederom van grote waarde voor Feyenoord en wil die lijn doorzetten. "Ik zit in een heel goede fase van mijn carrière."

In gesprek met Feyenoord TV laat hij weten trots te zijn op zijn nieuwe rol als aanvoerder. Enkele weken geleden nam hij de band over van Stefan de Vrij. "Toen ik hier kwam en ik Stefan zag, vond ik hem een typische aanvoerder. Hij is rustig, aardig en heeft veel kwaliteiten om een aanvoerder te zijn. Maar de trainer heeft besloten dat ik op dit moment de persoon ben om aanvoerder te zijn."

Nu hij aanvoerder is, wil hij zijn Italiaanse temperament overbrengen op het elftal. "Dat betekent dat we met veel passie moeten spelen en elke wedstrijd alles moeten geven." Op die manier hoopt de spits met Feyenoord tot de laatste speeldag mee te kunnen doen om de titel. "We zijn een grote club. Met de steun van onze fantastische supporters zijn alle ingrediënten aanwezig om kampioen te worden, al zal het niet gemakkelijk worden."

Feyenoord gaat aanstaande zaterdagavond (18.45 uur) op bezoek bij Go Ahead Eagles. Als het de wedstrijd winnend afsluit, dan kan het voor twee uur bovenaan staan in de Eredivisie, totdat de winnaar van het duel tussen FC Twente en Ajax bekend is.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen