Sleegers: "Doel om basisspeler Feyenoord te zijn"

14 oktober 2013, 10:57   Bijgewerkt: 14 oktober 2013, 11:10

Joey Sleegers is één van de nieuwe gezichten bij Feyenoord dit seizoen. Hij komt over uit de jeugd en heeft een duidelijk doel voor ogen: "Ik wil binnen een jaar, of over een jaar, basisspeler van Feyenoord worden."

Hoewel de geboren Brabander al enige tijd deel uitmaakt van de eerste selectie, gaf trainer Ronald Koeman hem nog geen speeltijd. Ook traint hij meestal mee met de reserves. "Dat ben ik wel gewend. Ik lag altijd al achter in de groei, waardoor ik minder moest trainen", zegt Sleegers in gesprek met Omroep Brabant. "Ik train echter door, en dan weet ik zeker dat het goed gaat komen. Dat deed ik vroeger ook. Dan trainde ik na de training nog een half uur extra met mijn vader, puur om mijn linkerbeen te trainen."

De middenvelder herinnert zich nog als de dag van gisteren hoe hij in het wereldje belande. "Ik ben gescout op een camping in Limburg. Daar was een toernooitje, en een man vroeg naar mijn naam. Toen ben ik gescout door RKC. Daar voetbalde ik van mijn achtste tot mijn twaalfde. Daar deed ik het zo goed, dat Feyenoord kwam."

Zeven jaar later maakt hij bij de Stadionclub een prima ontwikkeling door en ziet zijn toekomst er rooskleurig uit. Sleegers houdt zich echter op de vlakte. "Ik kom er net pas bij. Ik weet niet hoe het over een aantal jaar is, maar voor mij is het nu alleen maar genieten en alles wat op je afkomt, is mooi. En mijn ultieme droom? Voor een vol stadion spelen in Barcelona, en scoren. Het hele stadion moet uit zijn dak gaan."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen