Balotelli: "Het is lastig dat ik niet normaal mag zijn"

21 november 2013, 11:21   Bijgewerkt: 21 november 2013, 11:30

Mario Balotelli laat zich niet op zijn kop zitten. Hoewel hij toegeeft moeite te hebben met het feit dat hij, naar eigen zeggen, geen normaal leven mag leiden, is een vertrek bij AC Milan absoluut niet aan de orde.

"Ik ben een goede jongen, net zoals iedereen. Maar ik zit op dit moment in een situatie waarin ik niet normaal mag zijn", zei hij tegen Sky Sport Italia. "Ik mag geen dingen doen die jongens van mijn leeftijd (23, red.) zouden doen. Ik word geacht een man te zijn, en ik mag geen fouten maken." Volgens Super Mario is het geen probleem zich te gedragen: "Met mijn karakter is niets mis. Ik ben een stil type. Ik ben niet meer zoals als ik enkele jaren terug nog was. Ik hoef geen dingen te veranderen."

Juist nu hij onder grote druk staat, komt hij ook moeilijk tot scoren. Zijn laatste doelpunt in clubverband scoorde hij op 1 oktober in de Amsterdam ArenA, toen de Rossoneri op bezoek waren bij Ajax voor de Champions League. Het aantal gele kaarten ligt hoger dan het aantal doelpunten dit seizoen. "Het klopt dat ik wel eens beter heb gespeeld dan de laatste wedstrijden. Maar het komt wel weer. Voor nu ben ik blij bij Milan. Ik wil niet denken aan een transfer in januari of mei."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen