Giggs: "Zolang ik goed blijf spelen, ga ik door"

26 november 2013, 14:57

Als het aan Ryan Giggs ligt, zal hij zeker nog een mijlpaal behalen bij Manchester United. Tot dusver speelde hij 954 officiële duels voor The Red Devils. Hij nadert zijn veertigste verjaardag, maar zolang hij nog in de plannen van manager David Moyes voorkomt, blijft hij spelen, op jacht naar een duizendtal.

Zelf had hij er nog niet over nagedacht, geeft hij toe tegenover Sky Sports. "Ik heb nog geen idee. Als het lukt, dan is dat geweldig. Maar als het niet zo mag zijn, dan ga ik er ook niet over mopperen, maar we zien het wel. Als ik goed blijf spelen en nog plezier in het spelletje heb, ga ik door."

De Welshman maakte zijn debuut in 1991, tussen grote namen als Bryan Robson en Steve Bruce. "Toen ik in het eerste team belandde, waren zij 33, 34 jaar oud. Ik dacht, "dat is oud". Ik heb geen idee wat de huidige jonge spelers wel niet van mij denken. Ze herinneren me allemaal aan mijn verjaardag, maar schudden dan hun hoofd als ze realiseren dat ik veertig word. "Ja, dat is pas oud", zullen ze denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen