Groep F: Arsenal na zege op Marseille alleen aan kop

Ger
26 november 2013, 22:47   Bijgewerkt: 26 november 2013, 23:20

Arsenal gaat na vijf duels alleen aan de leiding van groep F van de Champions League. De Londense ploeg was thuis met 2-0 te sterk voor Olympique Marseille. Concurrent Napoli wist niet te winnen.

Arsenal beleefde in het eigen Emirates Stadium een droomstart. Jack Wilshere tekende al na binnen een halve minuut voor de openingstreffer. De middenvelder sneed vanaf de rechterflank naar binnen en deponeerde de bal op fraaie wijze in de verre hoek. De equipe van manager Arsene Wenger verzuimde de score voor rust te verdubbelen. Mesut Özil hielp de beste kans om zeep. De Duitser zag zijn strafschop worden gestopt door keeper Steve Mandanda. In de tweede helft sloeg Arsenal alsnog toe. Opnieuw haalde Wilshere de trekker over.

Borussia Dortmund achterhaalde nummer twee Napoli. In een rechtstreekse confrontatie werden de Italianen met 3-1 verslagen. Marco Reus, Jakub Blaszczykowski en Pierre Aubameyang scoorden voor de Duitse thuisploeg. Lorenzo Insigne tekende namens Napoli tussendoor voor de 2-1. Dortmund en Napoli staan nu allebei op negen punten, Arsenal verzamelde drie punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen