Van Dijk blij met overwinning en eerste doelpunten

11 november 2013, 11:08

Dat Virgil van Dijk flink aan de weg timmert bij Celtic, is al geen geheim meer. Afgelopen zomer kwam hij over van FC Groningen en hij maakte al veel indruk. Zaterdag vond hij voor de eerste en tweede maal het net namens The Bhoys, tot blijdschap van de supporters, maar ook van hemzelf.

"Ik heb al enige tijd gewacht op mijn eerste doelpunt voor Celtic. Ik ben heel blij dat ik nu de eerste twee goals heb gemaakt", verklaart de centrale verdediger op de clubwebsite. Met zijn doelpunten droeg hij een belangrijk steentje bij aan de 4-1 overwinning op Ross County. Alle doelpunten van Celtic werden met het hoofd gemaakt.

Het zou een lastige wedstrijd worden, dacht zowel Van Dijk als coach Neil Lennon. Dat had vooral te maken met het tijdstip van de wedstrijd. Woensdag verloor Celtic nog van Ajax in de Champions League, terwijl de wedstrijd zaterdag om 12:30 uur werd afgetrapt. "Het is altijd lastig om na zo’n duel weer zo vroeg te moeten spelen", zei Van Dijk daarover. "Maar nadat ik de score opende, hebben we de wedstrijd gedomineerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen