Advocaat: "Afsluiten met winst en lekker op vakantie"

Ger
20 december 2013, 15:44

AZ komt dit kalenderjaar zaterdag voor de laatste keer in actie in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Beide clubs stonden deze week in de beker ook al tegenover elkaar. Na strafschoppen trok de Alkmaarse ploeg aan het langste eind.

"De bekerwedstrijd tegen Heerenveen heeft wel wat pijntjes veroorzaakt", zegt trainer Dick Advocaat op de website van AZ. "Ik weet nog niet met welke spelers we zaterdag kunnen aantreden. Er heeft vrijdag een aantal jongens apart van de groep getraind. Als de wedstrijd vandaag was, hadden ze niet kunnen spelen." Ridgeciano Haps ontbreekt in ieder geval vanwege een verrekking in zijn lies. Ook Dirk Marcellis en Jan Wuytens zijn niet van de partij.

Advocaat: "Het is voor ons een boost dat we de eerste confrontatie met Heerenveen gewonnen hebben. We zijn meerdere keren teruggekomen van een tegenslag, daarmee toonden mijn spelers karakter. Het publiek was scherp. Hopelijk zijn ze dat zaterdag weer. Ik heb de jongens gezegd dat ze volop voor een zege moeten gaan. Sluit je met winst af, dan ben je nog op drie fronten in de race. Dat is gewoon een knappe prestatie. Dan ga je lekker op vakantie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen