Jansen wil goede resultaten passend gevolg geven

13 december 2013, 15:27

FC Twente hoopt zaterdagavond (20.45 uur) Go Ahead Eagles aan de zegekar te binden, nadat achtereenvolgens NAC Breda (5-2), Roda JC (1-2) en AZ (1-2) werden verslagen door de equipe van coach Michel Jansen. De trainer in kwestie hoopt dat zijn ploeg de goede resultaten van de afgelopen tijd een passend gevolg kan geven.

Jansen stelde onlangs dat hij met zijn ploeg een goede serie wou neerzetten. Twente won vervolgens drie wedstrijden, maar als het aan de coach van de tukkers ligt, dan bestaat de serie uit meer wedstrijden: “Het is prettig dat we een paar keer achter elkaar gewonnen hebben. We wilden graag een goede serie neerzetten, maar wat ons betreft is een serie geen drie wedstrijden maar zijn dat er meer”, zo stelt Jansen op de officiële website van Twente.

De Twente-coach beseft dat het tegen Go Ahead niet vanzelf zal gaan. Vorige week waren de Eagles in de IJsselderby nog met 4-1 te sterk voor PEC Zwolle. “Go Ahead is redelijk stabiel en ze blijven hun punten pakken. Go Ahead Eagles kan het goede ploegen heel moeilijk maken”, weet Jansen. “Ze kunnen compact spelen en met hun buitenspelers, Houtkoop en Antonia, zijn ze goed in de omschakeling. Daarmee hebben ze een sterk wapen in huis”, weet Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen