'Manchester United bracht miljoenenbod uit op Mata'

22 januari 2014, 17:25

Manchester United heeft een bod van ruim 42 miljoen euro neergelegd bij Chelsea, in de hoop dat het Juan Mata kan verwelkomen op Old Trafford. Dit meldt de BBC woensdag. De 25-jarige Mata vervult bij Chelsea niet meer dan een figurantenrol en wordt daarom met regelmaat in verband gebracht met een vertrek bij de Londense club.

Hoewel United ontkent een officieel bod bij Chelsea te hebben neergelegd, zou er een eerste bod zijn uitgebracht door tussenpersonen, die namens de club uit Manchester zouden hebben gehandeld. Mata ontbrak woensdag al op de training van de selectie van manager José Mourinho, die de Spaanse aanvallende middenvelder dit seizoen weinig speeltijd gunt.

Afgelopen dinsdag maakte Chelsea kenbaar dat Mata niet te koop was. De Spanjaard werd twee seizoenen op rij tot speler van het jaar gekozen op Stamford Bridge. Desalniettemin werd de Spaans international tijdens negen van zijn dertien optredens vroegtijdig naar de kant gehaald door Mourinho.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Chelsea het bod weigert, om de prijs zo nog wat omhoog te laten drijven. De transfermarkt is nog meer dan een week open en United heeft al meerdere malen aangegeven dat het niet schroomt om flink in de buidel te tasten. De sportieve prestaties laten zeer te wensen over en dat zorgt ervoor dat kwaliteitsinjecties meer dan welkom zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen