Mertens enthousiast: "Het is hier fantastisch"

7 januari 2014, 13:24

Napoli versloeg maandag Sampdoria met 2-0 en een groot deel van die overwinning kwam op naam van matchwinner Dries Mertens, die beide treffers voor zijn rekening nam. "Het is geweldig om in Napoli te zijn", was de Belg na afloop enthousiast.

Mertens kwam afgelopen zomer over van PSV en heeft zijn draai inmiddels gevonden in Italië. De aanvaller kwam in vijftien competitieduels in actie en maakte daarin vier treffers. "Ik ben heel blij, het is hier fantastisch", zegt Mertens tegen De Telegraaf. "Het is geweldig om in Napoli te zijn en ik ben blij dat ik twee belangrijke doelpunten heb gemaakt.

De international kende een moeizame start bij zijn nieuwe club. "Ik heb in Nederland al veel ervaring opgedaan bij PSV, maar toch moest ik wennen toen ik hier kwam. Bijvoorbeeld aan de taal. Nu ben ik gelukkig en voel ik het vertrouwen van iedereen."

Door de zege staat de ploeg van Rafael Benítez derde, met tien punten achterstand op koploper Juventus. Mertens: "Maar er zijn nog twintig wedstrijden te spelen en wij gaan er alles aan doen. We moeten blijven winnen in de jacht op de koppositie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen