United ziet Van Persie, Rooney en Fellaini terugkeren

27 januari 2014, 17:53

Goed nieuws voor Manchester United. Robin van Persie, Wayne Rooney en Marouane Fellaini zijn volledig hersteld van hun blessures. De drie sterkhouders trainden maandag volledig mee, tijdens de laatste training voor de wedstrijd tegen rode lantaarndrager Cardiff City van aanstaande dinsdag.

United kan het herstelde drietal uitstekend gebruiken, aangezien de prestaties van de club uit Manchester de laatste tijd allesbehalve om over naar huis te schrijven zijn. De ploeg van manager David Moyes bezet de teleurstellende zevende plaats in de Premier League, met maar liefst veertien punten achterstand op lijstaanvoerder Arsenal. Tenslotte werd United uitgeschakeld in de FA Cup en de League Cup, door respectievelijk Swansea City en Sunderland.

Van Persie ondervond hinder van een slepende bovenbeenblessure en kwam op 10 december voor het laatst in acte, in het Champions League-duel tegen Shakhtar Donetsk. Rooney kampte met een spierblessure en Fellaini werd geteisterd door een vervelende rugblessure.

Juan Mata, die voor een slordige 45 miljoen overkwam van Chelsea, trainde overigens voor het eerst mee met de selectie van manager Moyes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen